15-11-09

Hallo, ben ik in de ether ?

Dag lieve lezertjes allemaal, Mij misschien eventjes voorstellen. Ik ben Sloeberken, Sloebken voor de huisgenootjes en SloeKerken voor zij die mij goed kennen en zij die van de streek zijn weten dan dat ik heel graag eet. Ik zet mijn eerste stapjes in blogland omdat ik persoonlijk vind dat er alleen jong gespuis een blogje heeft en ik als 10-jarig hondje wens ook mijn ervaringen met jullie te delen. Ik ben een Appenzellersennen met als hobby's eten op nummer 1, wandelen, blaffen (ben ik héél goed in) en lekker genieten van en in de zetel. Ik heb een vrouwke en een baasje die mij heel graag zien behalve wanneer ik mijn tandjes laat zien. Dat durf ik wel af en toe. De dierenarts zegt dat ik een hondje met karakter ben. Tja kan niet van iedereen gezegd worden hè. Ik wandel héél graag maar daar ik artrose heb, is het aantal kilometers sterk verminderd. Maar ik beleef er nog altijd plezier aan. Ik heb nog een andere huisgenoot. Een poes genaamd Poesie om het makkelijk te houden. Is ook een oud duveltje van 14 jaar. Ik ben er zot van om haar niet binnen te laten. Ik sta dan voor het luikje te wachten en te kijken en als ze er wil doorkomen blokkeer ik gans de boel. Ben ik een krak in ! En nog een hobby van mij is op kussentjes liggen. Mijn vrouwke heeft er van op een rommelmarkt een ganse hoop meegebracht. Een mevrouw deed ze allemaal gratis weg. Niemand wou dat behalve mijn vrouwke, op haar had die madam niet gerekend. Ze heeft ze proper gewassen en ze doen dienst dat kunnen jullie zien in bijgesloten fotootje. Zo zien jullie eens hoe knus ik lig en hoe ik eruit zie. Misschien kunnen jullie dit ook toepassen. Voor alle raad kunnen jullie op mijn deurtje kloppen. Zo lezertjes, tot de volgende. Ik ga hier niet alle dagen iets neerpennen hè. Ik heb nog andere dingen te doen zoals het huis te bewaken, slapen, luieren enz .. Inderdaad druk, druk en nog eens druk. Daarom zeg ik tot schrijfs en een dikke poot van mij ! Knuffel, Sloeberken PS Ik vind bij het bekijken dat alles groot uitvalt. Precies nog veel te leren maar dat zal wel komen. Alle hulp is welkom !15 nov

20:32 Gepost door Sloeberken in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

Ik ben fan!! Dag Sloeber en Leenemie! Ik ben alvast fan en zal jullie avonturen zo vaak mogelijk proberen volgen!! Have fun en tot gauw!
Els en co

Gepost door: Els | 15-11-09

Welkom in blog land, dat te groot uitvallen ligt aan de foto de tekst past zich vanzelf mee aan. Leuk hoor en oudere hondjes beginnen wel meer een blogje zo zijn wij ook begonnen, en als je voor je artrose een goed middeltje wil stuur ons dan een mailtje we weten er alles over de onze had het van jongsaan en is er 14 jaar mee geworden.

Gepost door: Vicky en sammy | 16-11-09

Welkom hier in blogland .
Wijzelf hebben een grote zwitser van 3j oud in huis .
Op die ligfoto in de zetel zie je niet veel verschil tussen de beide rassen .
Mooi koppie heeft hij in ieder geval !

Gepost door: Hello | 19-11-09

Mooi blogje. Doe zo verder.Kleine troost : er lopen ook hier in onze buurt machomannen rond die denken dat de straat voor hen alleen is.Niks van aantrekken.

Gepost door: Vera en co | 26-11-09

Een echte genieter ja....

Gepost door: Martine | 04-12-09

De commentaren zijn gesloten.