24-11-09

Onnozele blaar

Inderdaad lieve bloglezertjes, jullie lezen het goed. Zo hebben ze mijn vrouwke zondagmorgen genoemd. Als we buiten komen en de eerste draai naar links nemen dan wandelen we in een baan waar maar een paar huizen staan en 1,5 auto doorkan.21 11 09 008 We lopen daar altijd op ons gemakje, ik lekker los, ik blijf toch altijd bij het vrouwtje. Komt er daar iemand aan een snelheid afgereden ! Mijn vrouwke loopt altijd in het midden van de straat en na haar verschieten deed ze op die chauffeur teken van rustig aan. Rijdt die achteruit, doet zijn ruit af en zegt diene kloefkapper "hou uw hond aan de leiband". Zegt mijn vrouwke daarop "maar meneer hier lopen ook veel kindjes",wat niet waar is maar dat weet die toch niet hè, zegt die direkt ik reed 50, GIJ ONNOZELE BLAAR. En voilà daar moesten we het mee doen. Vanwaar dat die uitdrukking komt geen idee maar toch triestig hè. Nu vragen jullie je waarschijnlijk af of ik mijn tanden heb laten zien. Lieve lezertjes, dat ging allemaal veel te snel voor mij. Nu moet ik ook wel zeggen dat ik héél stoer kan overkomen maar eigenlijk ... Deze avond bv. staat er daar zo een bord van Eandis op een plaats waar het voetpad een paar steentjes openligt. Wel, dan geef ik er de voorkeur aan om de straat over te steken en daar te gaan lopen. Ik wil ook niet verder wandelen als mijn vrouwke de "hik" heeft. Daar kruip ik van in een hoekje. Niet dat dat dikwijls voorkomt, zo 1 of 2 keer op een jaar en niet van te drinken hè, maar brrrrrrrr daar moet ik niet van weten. Ik kan ook niet verdragen dat er iemand achter mij loopt. Ik wil altijd de laatste lopen. Dan heb ik tenminste zicht op de zaak. Ja, ja, ik ben een specialeken.Dan nog even terugkomend op mijn vorig berichtje : ik MOET van mijn vrouwke melden dat ik niet meer mag bedelen op mijn blogje. Daarbij heeft ze er nog bijgezegd, dat ik was vergeten te vertellen dat ik ook geen zelfgemaakte soep lust. Maar lieve lezertjes, dat zouden jullie nu toch niet aan ons deur afzetten ?Potten soep met balletjes, dat mag altijd. Ik haal er dan wel de balletjes uit :-)Tot de volgende ! Ik ga me in mijn zeteltje installeren.Dikke poot, klik-klak klikkerdeklak om in de stijl van junior Eurosong te blijven en knuffel van Sloeberken PS Dat fotootje is nog van afgelopen zaterdag. Mijn vrouwke wou 5 fotootjes in het berichtje plaatsen maar slaagt daar niet in. 2 Is het maximum. Ze heeft nog veel werk aan de winkel.

21:01 Gepost door Sloeberken in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Krijg het ook op mijn heupen van die mensen die niet kunnen verdragen dat de hondjes loslopen! Wij moeten toch ook onze energie kwijt geraken zekerst!!!! Sta volledig aan jullie kant!!!

Gepost door: Tidou | 25-11-09

Wauwww mag jij op straat los lopen ? Hmm hoog tijd om hier serieus van mijne theater te gaan maken want dat mogen wij dus nooit hé ! Enne vrouwtje is ook zo'n onnozele blaar want als er ene achteruit komt en wij zijn aan de leiband begint ze ook al te roepen als ze ons niet zien. Hela maar ge hebt ons wel in de miserie gebracht hé ! Hoemoeten we nu aan blikken soep geraken ? Dat komt hier nooit in huis enne ik lees hierdat 't zo lekker is.

Gepost door: Chris, Laika en Chesko | 26-11-09

Succes ...met de foto's. Kelly mag alleen in het veld loslopen, niet op straat hoor, het is hier veel te druk.
Maak er nog een fijne avond van.

Gepost door: Chris en Kelly | 26-11-09

Op straat loslopen is veel te druk...nog een fijne maandag en pootje

Gepost door: Yolanda | 30-11-09

De commentaren zijn gesloten.