19-12-09

Let it snow, let it snow, let it snow

19 december 2009 018_360x48019 december 2009 021_360x480Helaba lieve blogvriendjes, Jaja, ik sta met mijn pootjes in de sneeuw. Mijn vrouwke heeft rap haar camerake gepakt en een paar fotootjes genomen. Ik vind zo persoonlijk dat ik op dat eerste fotootje stoer sta. Goed hè ! Niet dat ik zo ben maar dat zie je niet op die foto en zolang dat niemand dat weet... Eén nadeel vind ik wel aan die kou. Ik moet 's avonds zo rond 10 uur nog eens buiten van mijn vrouwke om een plasje te doen. En als ik dan een een beetje blijf treuzelen in de deur dan boef vliegt die deur tegen mijn poep. Ik kan precies niet rap genoeg buiten zijn. Maar ... dan vliegt die deur weer open en komt ze mee naar buiten want ze weet maar al te goed dat ik anders 1,2,3 terug aan de deur sta zonder iets te doen met alle gevolgen van dien. Ik heb ze zo al meerdere malen liggen gehad. Als ze denken dat Sloeberken zo 's avonds alleen buiten moet. Niks van. Ik ga het hier niet te lang trekken want we moeten nog "surprisekes" inpakken voor Kerstmis en ik zou nog graag een beetje onder mijn dekentje liggen bij de kachel. Dat doe ik heel graag terwijl mijn vrouwke naar mooie kerstfilmpjes kijkt op die vrouwepost op TV. Gisteren was de zakdoek ook weer niet ver weg heb ik gezien. Tot de volgende lieve vriendjes.Hou jullie warmpjes. Veel liefs van SloeberkenPS In gedachten ben ik toch eventjes bij alle beestjes in de asielen en ik hoop dat ze het ook warmpjes hebben en een fijne thuis vinden. Ik heb toch een koekebrodenhartje, zie je wel !

18:49 Gepost door Sloeberken in Algemeen | Permalink | Commentaren (10) |  Facebook |

Commentaren

Hey Sloeberke Dag viervoeterke, zo dapper in de sneeuw. Hebben je pootjes dan geen kou? Toch spannend hé zo rennen in de versgevallen sneeuw. Bij jullie lag er veel sneeuw, hier in het Hageland was dat toch een stuk minder.
Groetjes en geniet van de pakjes onder de kerstboom, dat zal je al wel lang geroken hebben, welk pakje voor jou is.
Dikke knuffel voor sloeberke, tot blogs.

Gepost door: Chris en Kelly | 19-12-09

mooie foto's in de sneeuw !!!!
doeiiiiiiiiiiiii

Gepost door: Roef en Oika | 19-12-09

Tja, hier gaat de deur ook dicht achter ons ! En ons vrouwtje ? Wel die staat lekker warm door het raam te controleren of wij wel doen wat wij moeten doen ;-))

Gepost door: Miss Poppy & Lily | 20-12-09

Hallo, nog bedankt voor je reactie op ons blog.
Wij hebben hier er ook zo'n hekel aan om savonds nog naar buiten te gaan en vinden het daarom wel zo eerlijk dat het baasje ook mee moet. Wij moeten nml wel helemaal naar t uitlaatveldje en dan moet er iemand mee om ons daar te brengen anders gaan wij lekker weer terug naar binnen.

Gepost door: Yolanda | 20-12-09

wij zijn van het stoere ras eh maatje!!! kunnen toch goed tegen de kou en sneeuw vinden wij viervoeters allemaal superleuk!!!!

Gepost door: Tidou | 20-12-09

Kwam even langs om iedereen fijne feestdagen te wensen. Buiten ziet het er als een sprookje uit. Een echte kerstkaartje...geniet ervan...liefs

Gepost door: Yolanda | 20-12-09

Bedankt voor je 'Blogbezoek'.
Hier woont ook zo'n "ik bén al pipi gaan doen" hondje
Als het regent of zo koud is als nu, moet ze nooit iets ;))

Gepost door: janin | 21-12-09

Vinden we hier ook zo tof die sneeuw.

Gepost door: Vicky en Sammy | 23-12-09

we wensen jullie een fijne kerst toe !!!

doeiiiiiiii Roef & Oika .

Gepost door: Roef en Oika | 24-12-09

Dag Sloeberke Kelly en vrouwke komen hier nog vlug even langs om jullie een fijne kerst toe te wensen.
Knuffel.

Gepost door: Chris en Kelly de Kooiker | 24-12-09

De commentaren zijn gesloten.