17-01-10

Mijn dikke vriend, DE Chris.

Dag lieve blogvriendjes,

Vorige maal had ik jullie geschreven dat Chris Dusschausoit mijn dikke vriend is. Als hij op de buis is, ben ik ook van de partij. En weten jullie wat, hij heeft mij gehoord ! Mijn vrouwke heeft dat gelukkiglijk kunnen vastleggen want wie zou dat anders geloven. Ik weet het, ik blaf (héél luid volgens sommigen hier) maar hij heeft me toch maar gehoord hè. Naar het schijnt zegt hij rustig, rustig, maar dat heb ik niet gehoord. Hoe zou dat ook weeral komen zeggen ze hier thuis dan. Maar door de ondertiteling .. Maar het is er mij  om te doen dat hij weet dat ik als fan op de eerste rij zit. Gisteren heb ik het jammer genoeg moeten missen. De tafel werd hier gedekt en dan weet ik dat ik erbij moet zijn. Dan hangt er iets in de lucht. En mijn vrouwken maar zeggen het is voor morgen om mij af te leiden. Maar dat pakt niet meer hè. Ik weet na 11 jaar ook wel dat begin januari de nieuwejaarsreceptie om het chic te zeggen plaats vindt met de geburen. Ze wisselen dan kadootjes uit. Plezant. Elke keer als ze een pakje gaven zij "de mike" oei dat papier is kapot. Ze hadden het nog niet door dat ik dat gedaan had om het iedereen gemakkelijk te maken. Zeg nu zelf. En weer niet goed hè. Maar het was plezant. Ze zijn mijn dikke vrienden. En zal ik jullie nu eens verklappen wat mijn baasjes gekregen hebben ? Voor de man des huizes allemaal bussen om zijn auto mee te keer gegaan. Hij zal zijn werk hebben maar ik welk jaar hij dat gaat gebruiken ?? Dat blijft wel tussen ons hè. En voor mijn vrouwke, lezertjes niet lachen want zij is daar dus héél blij mee, ik zal het even opsommen : aanmaakblokjes, lucifers, dat had ze wel direkt geraden, ik ook, een blok hout door de mike zelf gekapt, latjes hout dat 'de mike' ook zelf gekapt had, product om de ruit te kuisen, kortom alles voor de kachel. Jaja, op dat vlak is mijn vrouwke een speciale. Ze komt hier soms toe met haar Opel Corsaken en die zit dan bomvol paletten hè. Ze kan niet eens in haar achteruitkijkspiegel kijken. En zo komt ze van Brussel gebold met een smile op haar gezicht. Dus lieve lezertjes, als jullie op de Ninoofse steenweg zo een autootje tegenkomen, dan weten jullie vanaf nu dat dat mijn vrouwke is. Er heeft ooit eens een madame tegen mijn vrouwke gezegd dat ze een "JEST" schrijf ik dat goed ? was hèwel bij deze met mijn complimenten, ze heeft mijn vrouwke zeker zo nog niet zien thuis komen. Ze zou anders spreken. Die madam zei dat omdat mijn vrouwke een beetje de weg blokkeerde door hun fout en die kon dat niet af dat mijn vrouwke haar man op zijn plaats zette. Ik was er jammer genoeg niet bij anders had ik mijn bieterkes laten zien. Dus hebben jullie palettekes teveel, één adres, bij ons ! Voilà weeral een goed werk gedaan vandaag. Weeral goede punten. Lieve bloglezertjes, een dikke poot en knuffel van Sloeberken

 

Dieren in nesten 002_240x320

Dieren in nesten 005_360x480

 

19:49 Gepost door Sloeberken in Algemeen | Permalink | Commentaren (11) |  Facebook |

Commentaren

Ik ben oko fan van de Chris!!! En mijn vrouwtje stiekem ook!!! En ja hoor, alles in orde nu met de pootjes!!!

Gepost door: Tidou | 17-01-10

Ik ben ook fan van de Chris....groetjes

Gepost door: Yolanda | 17-01-10

Ik zal eerst mijn vrouwke moeten overtuigen om eens naar de Chris te kunnen kijken, want ik moet met mijn pootjes van de afstandsbediening afblijven ...

Gepost door: Miss Poppy & Lily | 18-01-10

Vrouwtje is met dit weer ook een fervente hout stookster er gaat volgens haar niets boven de gezelligheid van brandende houtblokjes geeft niet aleen warmte maar ook gezelligheid om de koude winter door te komen.

Gepost door: Vicky en Sammy | 18-01-10

Hallo Sloeberke en baasjes Wij zijn ook fan hoor!
Maak er een fijne week van hé. Dikke knuffel voor iedereen.

Gepost door: Chris en Kelly | 18-01-10

heyy sloeberken!
wij komen je nog vlug een fijne nacht wensen en voor morgen weer fijn spelekes doen hé!
vele groetekes en pootje van ons voor jullie daar allemaal:-)
fijne week verder.

Gepost door: Prins & Gizmo en Chantal | 18-01-10

Lap en daar mogen wij dan niet naar zien hé, hmmm 'k denk dat we hier onze trukkendoos moeten openen want zo te lezen is 't wel de moeite met diene Chris.

Gepost door: Chris, Laika en Chesko | 19-01-10

HI HI , wij kijken ook altijd naar de Chris !!!!
doeiiiiiiiiiiiiii
nog veel plezier deze week .

Gepost door: roef & oika | 19-01-10

Hallo Sloeberke heb zo'n beetje je blogje gelezen. Jij lijkt me toch een deugnietje hoor, maar wel een lieve.
Jullie poesie lijkt heel hard op mijn poesie (die noemt wel Sasha en is maar 5 jaar) moet maar eens op ons blogje kijken.
Heel veel liefs van
Kyra 'den beagle' en Sasha 'de poes'

PS: bedankt je vrouwtje voor het duimen voor onze Woutermans.

Gepost door: anita | 21-01-10

Die Chris is zeker wereldberoemd in Belgie, hier in Nederland kennen we die niet.. Enne nieuwjaarskadootjes ook al niet:'( heb jij ook wat gekregen?

Gepost door: Yolanda | 21-01-10

Ik ook..... ....vriendje van die Chris,haha!
Ik kijk ook altijd,en ook naar al die diertjes die bij hem zijn!
Af en toe blaf ik dan,maar vrouwke zegt dat ik stil moet zijn voor televisie! Ik denk ook altijd dat hij me hoord,haha!

Dikke poot van mij en tot later!!!

Gepost door: Elsje en Remy | 27-01-10

De commentaren zijn gesloten.