04-02-10

Oproepje

Hallo super lieve bloglezertjes,

Ik heb al een zalige week gehad want mijn vrouwke heeft met dat beestje gezeten, virus of zo, en is 3 dagen zalig thuis geweest. Maandag heeft ze het kalmpjes aan gedaan maar dinsdag is ze er thuis dan maar eens goed ingevlogen. En op 2 februari heeft ze wafels gebakken. Ze had er zin in zei ze en ik ook heb ik er direkt maar bij gezegd. Zo wist ze dat ze er genoeg moest bakken hè. Er waren er jammer genoeg ook voor de gebuurvrouw bij. Dat hoefde niet voor mij, dan hadden wij er meer, maar mijn vrouwtje had weer eens een kop op haar lijf.

Maar nu mijn oproepje : ze heeft nog 6 bonnetjes teruggevonden elk goed voor 1 gratis doos met 7 Pedigree Souplesse Maximum. Ik mag nu veel maar dat gaat er bij mij niet goed in. Dus als één van mijn vriendjes die bonnetjes wil, laat het dan maar even weten dan sturen we ze op. Ze zijn geldig tot eind deze maand, dus we moeten er niet te lang mee wachten. Ze weggooien als we er iemand een plezier kunnen mee doen, zou stom zijn hè.

Dus laat het maar even weten.

Dag blogvriendjes !

Dikke poot van Sloeberken

20:54 Gepost door Sloeberken in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Oei daar zijn we nog een beetje te jong en elastisch voor, maar je zal wel iemand vinden die daar blij mee is.

Gepost door: Vicky en Sammy | 05-02-10

Lap eh... sinds mijn voedselallergie mag ik nikse meer hebben van Pedigree... Zo erg eh! Zelfs mijn lievelingssnoepkes, dentastix, mag ik niet meer! Pootje, Tidou.

Gepost door: Tidou | 05-02-10

De commentaren zijn gesloten.