12-03-10

Briefje voor papa Louis

Dag papa Louis,

Papa van Leentje en dus ook wel een beetje van mij.

Het is nu een jaar geleden dat ik je niet meer gezien heb. Naar het schijnt zit je hierboven, tussen de wolkjes en de sterretjes. Als ik 's avonds mijn plasje doe, kijkt mijn vrouwtje altijd eens naar boven en doet ze een babbeltje of knippert ze eens met haar oogjes, en dan weet ik het wel. Ik wou je gewoon even zeggen dat ik je heel hard mis. We waren niet altijd de beste vriendjes, want ik blafte soms een beetje te luid. Maar als je tegen mij zei "kom eens mee naar de garage, we gaan achter een koekje" dan wist ik het wel. Je stak er altijd een paar extra in je hemdzakje en dat ruikte mijn neusje maar al te goed. Ik was niet meer van je weg te slaan.

Lieve papa Louis, op onze kalender staat geschreven op 12 maart "mijn papa...." en dan weet ik het wel. Ik zal lief zijn voor het vrouwke vandaag en ik wil je toch een dikke dikke poot geven daarboven of waar je ook mag zijn.                               

Je zit in mijn hartje, maar dat wist je wel.

Dag papa Louis.                                            

Sloeberken

Waf ! (héél stilletjes)

08:38 Gepost door Sloeberken in Algemeen | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

Commentaren

Wie is papa Louis Sloeberke? Ik heb wel een vermoeden, en vind het triest dat je hem al moet missen, mijn vrouwtje kent het verlies van een dierbare ook maar al te goed, haar ventje is ook al dit jaar 10 jaar dood....hij kijkt mee op haar schouders maar ze denkt nog elke dag aan hem en mist hem ook heel veel....het leven kan soms hard zijn he, vandaar dat wij ons vrouwtje extra liefde geven en een knuffel.
Liefs van Wally en Ferdie

Gepost door: Martine | 14-03-10

veel sterkte !!!
ja , het is heel trietig als je een dierbare moet missen .
en sloeberken zorg maar goed voor je vrouwtje .
dikke knuffel van ons .

Gepost door: roef & oika | 15-03-10

Wens je vrouwtje maar héél veel sterkte enne verwen haar die dagen maar metextra veel knuffels want 't doet wel pijn als er iemand een sterretje geworden is hé.

Gepost door: Chris, Laika en Chesko | 16-03-10

Tis spijtig als je iemand dierbaar moet missen een leuk idee om iemand te herinneren is op zijn verjaardag nog elk jaar iets doen dat hij zelf heel leuk zou hebben gevonden. Doen wij ook voor onze gemiste dierbaren.

Gepost door: Vicky en Sammy | 16-03-10

Dag Sloeberken Dit is een droevig postje, maar ook lief.
Je krijgt een dikke knuffel van ons allemaal, kusje voor Sloeberke.
Zwaai ....

Gepost door: Chris en Kelly | 18-03-10

sterkte zenne maatje samen met vrouwtje en leentje! is steeds erg als de verjaardagen eraan komen van een dierbaar iemand als ze er niet meer zijn, daarom dikke knuffs van ons en verder een fijne lentedag;-)

Gepost door: Prins & Gizmo en Chantal | 18-03-10

Hallo Sloeberken wens jou vrouwtje veel sterkte en als jullie samen naar de sterretjes gaan kijken ga dan maar extra dicht bij jou vrouwtje staan.
Veel sterkte van ons allemaal hier.

Gepost door: Ann | 22-03-10

De commentaren zijn gesloten.