26-03-10

Mag ik even voorstellen :

Hallo allerliefste blogvriendjes,

Hier ben ik weer. Een paar keer hiervoor geprobeerd maar er niet in geslaagd maar voilà hier ben ik terug met mijn verhaaltje. Nu wens ik toch eens verre vriendjes van mij in de kijker te zetten. Mijn vrouwke is een dikke dierenvriend. 't Baasje ook maar soit, over hem gaat het hier niet. En het vrouwke dus heeft nog een ver familielid in Canada wonen. Vickie, want zo noemt ze, haar papa is véle jaren geleden geëmigreerd naar ginder en voilà. En dat is ook een dikke dierenvriend, het zal wel in de familie zitten zeker, MAAR die hebben zo 2 lelijke, pardon brave hondjes die overal mee mogen. Elke keer sturen ze fotootjes door. Die mogen mee op de moto en zo. Ik vraag me af waarom ze dat hier met mij niet doen. Ten eerste zegt mijn vrouwke omdat ze geen moto heeft en ten tweede ik volgens haar te groot zou zijn. Ik zie dat nochtans goed zitten. Maar als ik dat zeg is het alsof ik tegen een muur praat. Eerst een paar fotootjes zodat jullie weten over wie ik het heb :

ik begin met Vickie en 1 van de monstertjes

IM000720_320x240

 Dat was al wat hè. En dan hebben we Wayne en kijk eens wat er in dat kabaske van dat motomachine zit :

100_1716_320x240

Inderdaad weer 1 van die mormeltjes, eventjes in close-up :

100_1717_320x240

Grrrrrr  persoonlijk vind ik dat die toch een beetje grote oren heeft.

En dan nu Tante Vickie met haar broer en de ganse beestenwinkel (zucht) :

 

IM000724_320x240

Een paar jaar geleden zijn ze ons eens komen bezoeken in België, zonder die monstertjes, en weet je wat nonkel Wayne altijd tegen mij zei ? YOU'RE MY BUDDY. En elke keer dat hij dat zei groeide ik een cm en blafte ik nog meer en luider. Dat was echt de tijd van mijn leven. Ik ga het toch eens overwegen om te emigreren naar ginder. Maar ik zie het niet zo goed zitten met die andere 2 monstertjes. Mijn vrouwke zegt dat ik jaloers ben en dat ik daarom die beestjes niet bij naam noem maar dat is ABSOLUUT niet waar lezertjes. Ik voel me gewwon een beetje tekort gedaan, dat is alles. Maar eerstdaags gaan ze me terug eens bellen. En dan zet ik terug al mijn decibels open zodat die 2 mormeltjes weten dat ze met Sloeberken TEN ALLE TIJDE moeten rekening houden. Een verwittigd hondje is er 2 waard.

Aan iedereen een fijn weekend toegewenst en een dikke poot van Sloeberken

Gelukkige verjaardag morgen Miss Poppy !!!

Sloeb_320x240

 

 

22:12 Gepost door Sloeberken in Algemeen | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

Commentaren

:-) Maar sloeberke toch, als het vrouwtje nu geen moto heeft dan kan ze je toch ook nie meenemen hé !!!
Maar emmigreren zou ik toch eens over nadenken zenne Wie weet waar kom je terecht, en ik denk wel dat je nu wel in een liefdevol nest zit niet, lekkere koekjes lekker eten spelen wat wil je nog meer ???
En je zou je plaagje oh pardon Poesie toch ook wel missen zenne denk ik zo !!!
Voor jou een dikke knuffel van een andere dierenvriend xxx

Gepost door: Lientje | 26-03-10

Whauw !! Familie aan de andere kant van deze wereldbol !! Mijn vrouwtje is ook vaak in Canada geweest, ikke niet, ik was er toen nog niet ;-))

Bedankt hé !! Tenminste 1 die aan mijn verjaardag denkt ;-))

Gepost door: Miss Poppy & Lily | 27-03-10

Toffe foto's zeg !

Gepost door: Glenn | 27-03-10

Sloeberke Hells Angel Groot gelijk sloeberke, een moto, dat is het. Zalig rondscheuren.
Als je te groot bent om in een tas te zitten: er zijn mooie hondensidecars. Vertel dat aan je baasjes, je weet maar nooit.

Jij jaloers? kom zeg...

Gepost door: de zwervertjes | 27-03-10

HI HI , wij mogen ook altijd mee , maar wel op de fiets !!!
daarom hebben onze baasjes een bakfiets gekocht .
nog een leuk weekend
doeiiiiiiiiiiiiiiiiii

Gepost door: roef & oika | 28-03-10

Hey Sloeberke blijven aandringen ik zie het al helemaal voor me julie samen op de moto en jij dan in de zijspan en dan maar cruisen.

Gepost door: Ann C | 29-03-10

Leuk! Ik mocht al een paar keer mee met de fiets. In een mand achteraan met een kapje boven zodat ik er niet uit kan. Maar als het niet ver is steekt vrouwke me in de fietszakken! Ik zit daar goed,hoor en kan vanalles zien,haha! Nen dikke poot van mij,en tot later!

Gepost door: Elsje en Remy | 31-03-10

De commentaren zijn gesloten.