26-03-10

Mag ik even voorstellen :

Hallo allerliefste blogvriendjes,

Hier ben ik weer. Een paar keer hiervoor geprobeerd maar er niet in geslaagd maar voilà hier ben ik terug met mijn verhaaltje. Nu wens ik toch eens verre vriendjes van mij in de kijker te zetten. Mijn vrouwke is een dikke dierenvriend. 't Baasje ook maar soit, over hem gaat het hier niet. En het vrouwke dus heeft nog een ver familielid in Canada wonen. Vickie, want zo noemt ze, haar papa is véle jaren geleden geëmigreerd naar ginder en voilà. En dat is ook een dikke dierenvriend, het zal wel in de familie zitten zeker, MAAR die hebben zo 2 lelijke, pardon brave hondjes die overal mee mogen. Elke keer sturen ze fotootjes door. Die mogen mee op de moto en zo. Ik vraag me af waarom ze dat hier met mij niet doen. Ten eerste zegt mijn vrouwke omdat ze geen moto heeft en ten tweede ik volgens haar te groot zou zijn. Ik zie dat nochtans goed zitten. Maar als ik dat zeg is het alsof ik tegen een muur praat. Eerst een paar fotootjes zodat jullie weten over wie ik het heb :

ik begin met Vickie en 1 van de monstertjes

IM000720_320x240

 Dat was al wat hè. En dan hebben we Wayne en kijk eens wat er in dat kabaske van dat motomachine zit :

100_1716_320x240

Inderdaad weer 1 van die mormeltjes, eventjes in close-up :

100_1717_320x240

Grrrrrr  persoonlijk vind ik dat die toch een beetje grote oren heeft.

En dan nu Tante Vickie met haar broer en de ganse beestenwinkel (zucht) :

 

IM000724_320x240

Een paar jaar geleden zijn ze ons eens komen bezoeken in België, zonder die monstertjes, en weet je wat nonkel Wayne altijd tegen mij zei ? YOU'RE MY BUDDY. En elke keer dat hij dat zei groeide ik een cm en blafte ik nog meer en luider. Dat was echt de tijd van mijn leven. Ik ga het toch eens overwegen om te emigreren naar ginder. Maar ik zie het niet zo goed zitten met die andere 2 monstertjes. Mijn vrouwke zegt dat ik jaloers ben en dat ik daarom die beestjes niet bij naam noem maar dat is ABSOLUUT niet waar lezertjes. Ik voel me gewwon een beetje tekort gedaan, dat is alles. Maar eerstdaags gaan ze me terug eens bellen. En dan zet ik terug al mijn decibels open zodat die 2 mormeltjes weten dat ze met Sloeberken TEN ALLE TIJDE moeten rekening houden. Een verwittigd hondje is er 2 waard.

Aan iedereen een fijn weekend toegewenst en een dikke poot van Sloeberken

Gelukkige verjaardag morgen Miss Poppy !!!

Sloeb_320x240

 

 

22:12 Gepost door Sloeberken in Algemeen | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

12-03-10

Briefje voor papa Louis

Dag papa Louis,

Papa van Leentje en dus ook wel een beetje van mij.

Het is nu een jaar geleden dat ik je niet meer gezien heb. Naar het schijnt zit je hierboven, tussen de wolkjes en de sterretjes. Als ik 's avonds mijn plasje doe, kijkt mijn vrouwtje altijd eens naar boven en doet ze een babbeltje of knippert ze eens met haar oogjes, en dan weet ik het wel. Ik wou je gewoon even zeggen dat ik je heel hard mis. We waren niet altijd de beste vriendjes, want ik blafte soms een beetje te luid. Maar als je tegen mij zei "kom eens mee naar de garage, we gaan achter een koekje" dan wist ik het wel. Je stak er altijd een paar extra in je hemdzakje en dat ruikte mijn neusje maar al te goed. Ik was niet meer van je weg te slaan.

Lieve papa Louis, op onze kalender staat geschreven op 12 maart "mijn papa...." en dan weet ik het wel. Ik zal lief zijn voor het vrouwke vandaag en ik wil je toch een dikke dikke poot geven daarboven of waar je ook mag zijn.                               

Je zit in mijn hartje, maar dat wist je wel.

Dag papa Louis.                                            

Sloeberken

Waf ! (héél stilletjes)

08:38 Gepost door Sloeberken in Algemeen | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

06-03-10

Bekende BP ten huize

Jaja, lieve blogvriendjes, hallo allemaal,

Wij hebben een beroemde BP hier bij ons. BP staat voor Bekende of Beroemde of Beruchte :-) Poes bij ons thuis. Mijn vrouwtje is vandaag een matje gaan kopen in de Aldi. Dat ligt hier bij ons vol met van die matjes. Het vrouwke zegt dat dat is voor onze vuile pootjes. Als we binnen komen roept, inderdaad ROEPT, het vrouwtje over de mat stappen zodat het nat van de pootjes er al een beetje af is. Maar vandaag ben ik toch wel geschrokken want kijk eens goed :

Fotootje 1 : ons Poesie in close-up

6 maart 2010 019_240x320

 

Fotootje 2 : onze nieuwe pootjes-veeg-mat

6 maart 2010 003_320x240

En nu, niet verschieten, ons Poesie op de mat en wat zien jullie :

6 maart 2010 002_320x240

Ik kon mijn oogjes bijna niet geloven. Wie die fotoreportage hier bij ons thuis gedaan heeft, geen idee. Maar wat ik wel weet is dat ze mij vergeten zijn. Want mijn vrouwtje heeft mij gezegd dat er geen mat beschikbaar was met Sloeberken erop. Waar ik niet bij kan, maar kom. Eigenlijk ben ik best wel trots op ons Poesie. Zeg nu zelf dat kan iedereen niet zeggen hè dat ze een BP thuis lopen hebben ?
Als jullie ook zo een matje gekocht hebben, en jullie willen er een gepersonaliseerde pootjeskriebel op van ons Poesie dan kan ik daar voor zorgen. In ruil voor een paar lekkere koekjes komt dat voor mekaar ! Laat het me maar weten.

Lieve bloglezertjes,

Een fijn zonnig weekend en tot de volgende !!!

Dikke poot van Sloeberken

6 maart 2010 004_320x240

19:00 Gepost door Sloeberken in Algemeen | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |