03-04-10

Op controle

Hallo lieve blogvriendjes allemaal,

Ik wil jullie eerst en vooral héél fijne Paasdagen toegewenst. Ik ga het druk hebben morgen want ik moet helpen in de keuken. Het vrouwke weet dat nog niet goed dat ik haar ga helpen maar dat gaat ze morgen wel zien. Zeg nu zelf Peter Goossens zegt toch ook altijd proeven, proeven, proeven. Hewel daar ga ik nu mee helpen zie.  En ik ga er ook goed op letten dat de "cuisson" in orde is en de kruiden enz...  Ik zie er al naar uit.

Afgelopen donderdag ben ik op controle geweest bij mijn dierenarts. 't Vrouwke zegt zo doe haar maar een muilbandje aan want ze durft haar tandjes laten zien. Ik kon wel door de grond zinken. Jullie moesten mij daar zien staan vriendjes. En zelfs bij dat spuitje heeft niemand me gehoord. Is dat geen teken dat ik de braafste van de hele wereld en omstreken ben ? Het vrouwke was wel eventjes geschrokken want de DA heeft gezegd van geen grote wandelingen meer te doen. Omdat bij oudere hondjes bij grote inspanningen zoals lange wandeltochten, het hart kan stil vallen van het ene moment op een andere. Ze had nl. aangegeven dat ik soms zo kan beginnen hijgen, precies van stress, op een wandeltocht. En daar heeft mijn vrouwke een beetje problemen mee. Want zij beweegt graag, en het allerliefst met mij, maar ja ... Ze zegt altijd Sloeberken, in de week ben je veel alleen dus in het weekend genieten we er dubbel en dik van. Dus in de steek zal ze me niet laten, dat weet ik voor 100% zeker maar we gaan ons een beetje moeten aanpassen. Voor de rest was alles in orde. Oortjes, gezwelletjes, hartje toch ook wel dus ik ben opnieuw goed voor een jaartje. Ik heb kleine gezwelletjes want een paar jaar geleden hebben ze me moeten steriliseren en 2 tepeltjes moeten wegsnijden. We waren er net op tijd bij. Maar dat is dik in orde gekomen. Ik ben al heel wat tegen gekomen beste vriendjes. Toen ik puppy was, ben ik helemaal verlamd geweest aan mijn achterpootjes. Een kortsluiting in mijn hersenpan. De DA heeft toen onmiddellijk injecties gegeven om het te stoppen en dan had ik 6 maand herstel periode. Wat na 6 maand overblijft is voor altijd. Al bij al ben ik goed hersteld. Enkel mijn linkerachterpootje maar van waar ik kom zegt het vrouwtje dan. Dit was mijn schoentje. schoentje 002_320x240

 Zo heb ik er veel versleten. Als ik dat niet aanhad dan gingen mijn nageltjes en kussentjes aan mijn achterpootjes bloeden omdat ik die niet recht kon zetten. Die heb ik nu niet meer nodig. Op onze trap liggen wel zo van die (lelijke zegt het vrouwtje) flappen. Anders heb ik problemen om de trap op en af te gaan en dat geeft me steun. Alle middeltjes helpen hè.

Lieve vriendjes, geniet van de Paasdagen. Niet veel chocolade eten want dat is slecht voor hondjes. Maar zo een ietsepietse .... Niet zeggen dat het van mij komt hè !

De klokken zijn bij mij al geweest. Ik was mijn balletje kwijt en kijk eens :

 

pasen 2010 deel 2 015_320x240

Dat kunnen alleen de paasklokken gedaan hebben. Ik heb dan ook eens naar boven geblafd. Ze zullen mij wel gehoord hebben zeker.

pasen 2010 deel 2 011_240x320

Dag blogvriendjes, tot de volgende.

Dikke poot van Sloeberken

 

 

 

12:09 Gepost door Sloeberken in Algemeen | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

Commentaren

Ai ! Ben jij zo ziek geweest !! Gelukkig is alles nu terug ok met je !! Fijne paasdagen en hopelijk komt het zonneke toch ook nog effekes langs !!

Gepost door: Miss Poppy & Lily | 04-04-10

Lieve Sloeberke, wat hebben wij geboft met zo'n lief vrouwtje he, zij zorgen zo goed voor ons....we mogen in onze pootjes wrijven....maar geniet van alles ventje, want je verdient het allerbeste ,
Liefs van je vriendjes Wally en Ferdie

Gepost door: Martine | 05-04-10

een goede morgen maak er een leuke dag van
groetjes

Gepost door: ludwig | 06-04-10

wat leuk een hond blogje
nog veel plezier met je bazinneke

Gepost door: marij | 08-04-10

we wensen jullie een leuk en zonnig weekend toe !!
dikke knuffel van ons .

Gepost door: roef & oika | 08-04-10

hey sloeberke, amai daar zijn de klokken ook gekomen en hoe :p hopelijk heb je niet teveel gesnoept in een keer he ;-)
en ola pola dat waren geen frikadellekes zenne maar shampis met kreeften saus gefambeerd met pernod Mmmmmmmmmmmm

een fijne dag zenne vriendje :)

Gepost door: Prins & Gizmo en Chantal | 12-04-10

Dag best Sloeber, bedankt voor je bezoek aan mijn blogje. Een muilbandje hé, ik zou het ook niet moeten weten, wat een afgang. Leuk dat jij je balletje hebt terug gekregen van de paasklokken. Mij hebben ze een piepspeeltje gebracht :-)

Gepost door: Isha | 17-04-10

De commentaren zijn gesloten.