24-04-10

Niet op mijn gemak

Dag allerliefste blogvriendjes,

Vandaag ben ik heel onrustig geweest. Ik dacht dat mijn vrouwke ging verhuizen. Onze living stond vol met allemaal spulletjes van haar. Ik begreep er niks van. Daar straks heeft ze alles in de auto gestopt en zijn we dat allemaal gaan zetten in de garage van haar mama. Ik snap er niks van. En dan heb ik hier ook nog iets horen vallen van een garageverkoop en ze zei zoiets van "ik ga een bordje aan Sloeberken hangen met te koop op, en dan neem ik een hondje zonder tandjes" !!?? Gelukkiglijk zag ik het baasje zijn hoofd schudden in horizontale richting. Daarbij een hond zonder tandjes dat bestaat toch niet !

Ik heb nu wel gezien dat ze vandaag voor de zoveelste keer haar hart is gaan ophalen in dat tuincentra. Als mijn vrouwke daar binnen geraakt dan komt ze ipv met  1 plantje altijd met een kar vol buiten. Ze zegt dat dat zo moet. Ik heb daar mijn bedenkingen bij. En zoals jullie zien, was het dan opnieuw planten geblazen.

 24 april 2010 001_240x320

 

En dan staat het hier ook nog eens vol met cannabis-  euh pardon zonnebloem- en courgetteplantjes. Ik denk dat we hier een winterlang courgetten gaan eten maar ik hou mijn lipjes op mekaar anders ben ik weer de betweter.

 24 april 2010 002_320x240

Lieve vriendjes, als ik hier nog rondloop volgende week, zal ik jullie laten weten hoe dat hier afgelopen is. Met een beetje geluk is onze pompbak dan ook gemaakt want we moeten hier ons al meer dan een week met een teil behelpen. We zitten precies in Bokrijk :-)

Geniet van het mooie weertje en de zomerse temperarturen, doen Poesieken en ik ook !!!!

24 april 2010 003_320x24024 april 2010 009_240x320

PS Mijn vrouwke is hier aan het vloeken. Er zou opnieuw iets zijn met de foto's en als ze een punt typt krijgen we iets anders te zien als we het "bekijken". Ze heeft haar buik vol van Skynet zegt ze. Oei ! We gaan het posten, we zien wel.

21:40 Gepost door Sloeberken in Algemeen | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

't ziet er toch allemaal goed uit !! 't ja mijn vrouwtje koopt ook altijd veel als ze naar zo een plantenwinkel gaat ! maar bij haar is het omdat alles hier heel rap kapot gaat, 't ja ze vergeet ze al wel eens water te geven ;-))

Gepost door: Miss Poppy & Lily | 25-04-10

Hoi Sloeberke, Als die plantjes de grond ingestopt zijn, is het heel leuk ze er terug uit te graven. Louka, de hond die hier ook mag wonen van ons, heeft altijd dolle pret als hij dat doet.

Gepost door: De zwervertjes | 25-04-10

Helpppp Sloeberke dat wilden wij net niet zien die dingen van een plantenwinkel want dat is hier garanti elke keer weer dikke ambras. Vrouwtje ziet héél graag bloemekes dus baasje plant en ik breng ze erna terug naar vrouwtje kwestie dat ze mooie bloemekes in een vaas heeft hé en elke keer weer krijg ik serieus onder mijn pootjes :-(

Gepost door: Chris, Laika en Chesko | 26-04-10

naar de plantenwinkel is altijd gezellig en normaal dat je dan met veel thuis komt...fijne dinsdag

Gepost door: Yolanda | 27-04-10

"Als ik hier nog rondloop"...héhé, de zomer komt er aan, dus moet je nog lang rondlopen hoor.

Gepost door: Sana Animal | 30-04-10

In de tuin werken is altijd gezellig hoor, daar kunnen wij helaas niet van meegenieten, Wally heeft de tuin van van ons vrouwtje haar ouders kunnen ontdekken maar ik Froemel ben alleen bekend van een balkonnetje, genieten jullie er maar van en Poesieken dikke knuffel van ons, Sloeberken krijgt al aandacht genoeg -:)

Gepost door: Martine | 02-05-10

De commentaren zijn gesloten.