24-04-10

Niet op mijn gemak

Dag allerliefste blogvriendjes,

Vandaag ben ik heel onrustig geweest. Ik dacht dat mijn vrouwke ging verhuizen. Onze living stond vol met allemaal spulletjes van haar. Ik begreep er niks van. Daar straks heeft ze alles in de auto gestopt en zijn we dat allemaal gaan zetten in de garage van haar mama. Ik snap er niks van. En dan heb ik hier ook nog iets horen vallen van een garageverkoop en ze zei zoiets van "ik ga een bordje aan Sloeberken hangen met te koop op, en dan neem ik een hondje zonder tandjes" !!?? Gelukkiglijk zag ik het baasje zijn hoofd schudden in horizontale richting. Daarbij een hond zonder tandjes dat bestaat toch niet !

Ik heb nu wel gezien dat ze vandaag voor de zoveelste keer haar hart is gaan ophalen in dat tuincentra. Als mijn vrouwke daar binnen geraakt dan komt ze ipv met  1 plantje altijd met een kar vol buiten. Ze zegt dat dat zo moet. Ik heb daar mijn bedenkingen bij. En zoals jullie zien, was het dan opnieuw planten geblazen.

 24 april 2010 001_240x320

 

En dan staat het hier ook nog eens vol met cannabis-  euh pardon zonnebloem- en courgetteplantjes. Ik denk dat we hier een winterlang courgetten gaan eten maar ik hou mijn lipjes op mekaar anders ben ik weer de betweter.

 24 april 2010 002_320x240

Lieve vriendjes, als ik hier nog rondloop volgende week, zal ik jullie laten weten hoe dat hier afgelopen is. Met een beetje geluk is onze pompbak dan ook gemaakt want we moeten hier ons al meer dan een week met een teil behelpen. We zitten precies in Bokrijk :-)

Geniet van het mooie weertje en de zomerse temperarturen, doen Poesieken en ik ook !!!!

24 april 2010 003_320x24024 april 2010 009_240x320

PS Mijn vrouwke is hier aan het vloeken. Er zou opnieuw iets zijn met de foto's en als ze een punt typt krijgen we iets anders te zien als we het "bekijken". Ze heeft haar buik vol van Skynet zegt ze. Oei ! We gaan het posten, we zien wel.

21:40 Gepost door Sloeberken in Algemeen | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

03-04-10

Op controle

Hallo lieve blogvriendjes allemaal,

Ik wil jullie eerst en vooral héél fijne Paasdagen toegewenst. Ik ga het druk hebben morgen want ik moet helpen in de keuken. Het vrouwke weet dat nog niet goed dat ik haar ga helpen maar dat gaat ze morgen wel zien. Zeg nu zelf Peter Goossens zegt toch ook altijd proeven, proeven, proeven. Hewel daar ga ik nu mee helpen zie.  En ik ga er ook goed op letten dat de "cuisson" in orde is en de kruiden enz...  Ik zie er al naar uit.

Afgelopen donderdag ben ik op controle geweest bij mijn dierenarts. 't Vrouwke zegt zo doe haar maar een muilbandje aan want ze durft haar tandjes laten zien. Ik kon wel door de grond zinken. Jullie moesten mij daar zien staan vriendjes. En zelfs bij dat spuitje heeft niemand me gehoord. Is dat geen teken dat ik de braafste van de hele wereld en omstreken ben ? Het vrouwke was wel eventjes geschrokken want de DA heeft gezegd van geen grote wandelingen meer te doen. Omdat bij oudere hondjes bij grote inspanningen zoals lange wandeltochten, het hart kan stil vallen van het ene moment op een andere. Ze had nl. aangegeven dat ik soms zo kan beginnen hijgen, precies van stress, op een wandeltocht. En daar heeft mijn vrouwke een beetje problemen mee. Want zij beweegt graag, en het allerliefst met mij, maar ja ... Ze zegt altijd Sloeberken, in de week ben je veel alleen dus in het weekend genieten we er dubbel en dik van. Dus in de steek zal ze me niet laten, dat weet ik voor 100% zeker maar we gaan ons een beetje moeten aanpassen. Voor de rest was alles in orde. Oortjes, gezwelletjes, hartje toch ook wel dus ik ben opnieuw goed voor een jaartje. Ik heb kleine gezwelletjes want een paar jaar geleden hebben ze me moeten steriliseren en 2 tepeltjes moeten wegsnijden. We waren er net op tijd bij. Maar dat is dik in orde gekomen. Ik ben al heel wat tegen gekomen beste vriendjes. Toen ik puppy was, ben ik helemaal verlamd geweest aan mijn achterpootjes. Een kortsluiting in mijn hersenpan. De DA heeft toen onmiddellijk injecties gegeven om het te stoppen en dan had ik 6 maand herstel periode. Wat na 6 maand overblijft is voor altijd. Al bij al ben ik goed hersteld. Enkel mijn linkerachterpootje maar van waar ik kom zegt het vrouwtje dan. Dit was mijn schoentje. schoentje 002_320x240

 Zo heb ik er veel versleten. Als ik dat niet aanhad dan gingen mijn nageltjes en kussentjes aan mijn achterpootjes bloeden omdat ik die niet recht kon zetten. Die heb ik nu niet meer nodig. Op onze trap liggen wel zo van die (lelijke zegt het vrouwtje) flappen. Anders heb ik problemen om de trap op en af te gaan en dat geeft me steun. Alle middeltjes helpen hè.

Lieve vriendjes, geniet van de Paasdagen. Niet veel chocolade eten want dat is slecht voor hondjes. Maar zo een ietsepietse .... Niet zeggen dat het van mij komt hè !

De klokken zijn bij mij al geweest. Ik was mijn balletje kwijt en kijk eens :

 

pasen 2010 deel 2 015_320x240

Dat kunnen alleen de paasklokken gedaan hebben. Ik heb dan ook eens naar boven geblafd. Ze zullen mij wel gehoord hebben zeker.

pasen 2010 deel 2 011_240x320

Dag blogvriendjes, tot de volgende.

Dikke poot van Sloeberken

 

 

 

12:09 Gepost door Sloeberken in Algemeen | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |