07-05-10

In de Woef !

Hallo hallo allerliefste blogvriendjes,

Mijn vrouwtje is vanavond de Woef gaan kopen en weten jullie waarom ? IK sta erin. Kleine correctie het is niet ik maar mijn familie, nichten, neven, nonkels en tantes en achterneven en achternichten enz enz.. Allemaal Appenzellersennekes. En dat vind ik supertof. Mijn vrouwke had dat gezien in de bibliotheek en zij subito presto naar de krantewinkel. Dus daarstrakjes, het moment suprême, begint ze voor te lezen. Ze had al gezegd dat als er in staat dat je een blaffer bent, tè slim en geen opgever bent dan zijn ze erop. En vriendjes mijn vrouwke lag plat van het lachen bij het lezen want het is nu 300 % duidelijk dat ik een Appenzeller ben. Ik wil jullie een paar woordjes, niet door mij uitgevonden hè, welke in het artikel staan niet onthouden : "ALERT EN INTELLIGENT". Klinkt goed hè. En dan staat er ook nog, want mijn vrouwke heeft het altijd over mijn geblaf maar ze hebben dat zo mooi verwoord in dat artikel, er staat "ze willen steeds in de weer zijn en hun VROLIJKE HELDERE GEBLAF zorgt ervoor dat ze niet vergeten worden". Voilà. Irritant kan dat dus niet zijn hè. Er staat ook nog dat ik héél trouw ben en dat klopt ook. En dan staat er ook nog "kent hij je dan komt hij je al kwispelend tegemoet en springt hij bijna in je nek" Maar dat laatste heb ik nog niet gedaan. Hier ga ik me de komende dagen eens op toeleggen. Want mits de rest allemaal klopte, moet ik aan dit puntje nog werken. Het zal plezant worden dit weekend !

Aan iedereen een heel fijn weekend toegewenst en tot de volgende blogvriendjes !

Een dikke poot van een superfier Sloeberken

6 maart 2010 004_320x240

21:44 Gepost door Sloeberken in Algemeen | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

Commentaren

stond er ook in dat jij een kou-kleum bent die graag onder een dekentje ligt ???

;-))

Alléé serieus ! als het in de woef staat, dan zal het wel waar zijn zeker !! oefen maar rustig met dat hoogspringen en we willen maandag graag fotokes zien van het resultaat !

Gepost door: Miss Poppy & Lily | 08-05-10

Leuk zo in de woef staan spijtig dat ze geen foto van jou erin hebben gezet, je zal eens een mailtje met foto naar die woef moeten sturen.

Gepost door: Vicky en Sammy | 10-05-10

Hé Sloebertje, je lijkt heel goed op m'n 1ste hondje. Mijn pa haalde die in huis, omdat ik een heilige schrik had van honden :). Jullie moeten wel heel inteligent zijn, want na een week kon ik niet meer zonder een viervoeter.

Gepost door: Sana Animal | 11-05-10

Sloebertje, je hebt een vrouwtje met haar hart op de juiste plaats.
De opvang voor die groenendaler is in de streek van oudenarde.

Gepost door: Sana Animal | 12-05-10

héhé, niks dan lof eh over jouw ras!!! En zeggen dat wij eigenlijk toch een beetje familie zijn eh! En een leuke foto van jou onder het dekentje! super!!! goed weekend!!!

Gepost door: Tidou | 12-05-10

Wij hebben 't gelezen maar hela de Woef is niet zo sjiek deze keer zene hij was véél mooier geweest als jij er in had gestaan !

Gepost door: Chris, Laika en Chesko | 14-05-10

Bedankt voor je berichtje. Ik heb ook een hond (van mijn man) maar ik vind dat veel werk (veel stofzuigen), ik wil liever een goudvis hebben :-)

Gepost door: afa | 14-05-10

De commentaren zijn gesloten.