16-05-10

Zoek het verschil, het zijn er 2

Dag allerliefste blogvriendjes,

16 mei 2010 005_240x320

En ? Zien jullie het verschil ?

Inderdaad, hetzelfde balletje maar 1) in een ander kleur en 2) de pieper doet het weer. Super ! Het vrouwtje was naar de Action geweest en daartegen is de Zoomart en daar heeft mijn vrouwtje een nieuw balletje gevonden (gekocht zegt ze dan maar soit). Hadden jullie het goed ? Dan mogen jullie op mijn kosten aan jullie baasjes een handvol koekjes vragen !!

Het zijn hier grote werken. Ons tuinhuisje wordt afgebroken want er komt een garage in de plaats. Dus heeft mijn vrouwtje zo van die dekzeilen en opbergboxen gekocht om alles zo goed mogelijk in tussentijd in op te bergen. Een meneer van Antwerpen heeft ons tuinhuisje gekocht en komt het binnenkort afbreken en ophalen. Dat gaat nog plezant worden ;-) Ons Poesieken heeft in tussentijd de wacht gehouden bij de nieuwe attributen. Dat heeft ze van mij geleerd. Dat is wel handig dat ze dat kan, zo heb ik tijd om met mijn balletje te spelen.  Al bij al zijn we een goed team, soms.

16 mei 2010 001_320x240

Aan iedereen een superdikke poot en knuffel en tot de volgende !!!

Van Sloeberken, toch wel moe want groentjes mee helpen planten vandaag, boomschors open gedaan enz ... En dan nog, voor mijn leeftijd en met mijn conditie, de grote blok rond gewandeld !

Sloeb_320x240

 Doeiiiiiiiiiiii !

 

 

 

 

19:29 Gepost door Sloeberken in Algemeen | Permalink | Commentaren (10) |  Facebook |

Commentaren

Goed dat je Poesi hebt afgericht.
Delegeren Sloeberke dat is het: delegeren.

Gepost door: de zwervertjes | 16-05-10

Wauwww super als er altijd maar nieuwe ballekes komen kan je 't ons vrouwtje eens niet leren om véél meer voor ons te kopen ? Enne die rommel op 't moment ? Pffff dat maakten wij hier nog niet zo lang geleden mee maar er is ook 1 héél tof ding aan. Je kan ondertussen héél veel pikken en ze zo een hele tijd aan 't lijntje houden.

Gepost door: Chris, Laika en Chesko | 16-05-10

'k kan mij voorstellen dat je daar doodmoe van wordt !! Hier regent het, dus heb je tijd genoeg om effekes op adem te komen !!

Gepost door: Miss Poppy & Lily | 17-05-10

Leen Bedankt om de steun die ik al van jou gekregen heeft , eindelijk voelt ik de moed en de kracht om eens te schrijven. Ik voelt me vandaag tamelijk goed maar donderdag moet ik al terug achter chemo naar de dagkliniek en dan krijgt ik dat mee tot zaterdag, de thuisverpleegster komt het dan terug afkoppellen en dan voel ik me weer niet zo goed voor enkele dagen.
Groetjes

Gepost door: Jeske | 18-05-10

Hé Sloeber, ik kom je een welverdiende rust wensen. Na al dat werk in de tuin heb je dat wel verdiend.

Gepost door: Sana Animal | 20-05-10

Leen Ik kom jullie een heel mooie zondag wensen,al zie het er hier maar wat grijs uit. Met mij gaat het voor de moment weer tamelijk goed. De huisarts had van de specialist nieuws gekregen dat alles de goede kant uit gaat met mij ,en dat de chemo goed zijn werk doet, dat is toch positief nieuws he .
Groetjes

Gepost door: Jeske | 30-05-10

hihi ge zult idd wel moe zijn :) rust maar uit dat ge goed wakker bent om morgen terug verder te helpen :)

Gepost door: Milo | 01-06-10

Hey Sloeberke Ook voor jou een dikke poot en een vettig likje van Kelly. Smak smak

Gepost door: Chris en Kelly | 02-06-10

Bedankt hoor :-)

Gepost door: Afa | 05-06-10

Zooo hard moeten werken zeg ! Ik hoor hier ook geruchten over tuinhuisje verhuizen, ze hebben hier ook zomerkriebels gekregen denk ik.

Gepost door: Isha | 08-06-10

De commentaren zijn gesloten.