16-05-10

Zoek het verschil, het zijn er 2

Dag allerliefste blogvriendjes,

16 mei 2010 005_240x320

En ? Zien jullie het verschil ?

Inderdaad, hetzelfde balletje maar 1) in een ander kleur en 2) de pieper doet het weer. Super ! Het vrouwtje was naar de Action geweest en daartegen is de Zoomart en daar heeft mijn vrouwtje een nieuw balletje gevonden (gekocht zegt ze dan maar soit). Hadden jullie het goed ? Dan mogen jullie op mijn kosten aan jullie baasjes een handvol koekjes vragen !!

Het zijn hier grote werken. Ons tuinhuisje wordt afgebroken want er komt een garage in de plaats. Dus heeft mijn vrouwtje zo van die dekzeilen en opbergboxen gekocht om alles zo goed mogelijk in tussentijd in op te bergen. Een meneer van Antwerpen heeft ons tuinhuisje gekocht en komt het binnenkort afbreken en ophalen. Dat gaat nog plezant worden ;-) Ons Poesieken heeft in tussentijd de wacht gehouden bij de nieuwe attributen. Dat heeft ze van mij geleerd. Dat is wel handig dat ze dat kan, zo heb ik tijd om met mijn balletje te spelen.  Al bij al zijn we een goed team, soms.

16 mei 2010 001_320x240

Aan iedereen een superdikke poot en knuffel en tot de volgende !!!

Van Sloeberken, toch wel moe want groentjes mee helpen planten vandaag, boomschors open gedaan enz ... En dan nog, voor mijn leeftijd en met mijn conditie, de grote blok rond gewandeld !

Sloeb_320x240

 Doeiiiiiiiiiiii !

 

 

 

 

19:29 Gepost door Sloeberken in Algemeen | Permalink | Commentaren (10) |  Facebook |

07-05-10

In de Woef !

Hallo hallo allerliefste blogvriendjes,

Mijn vrouwtje is vanavond de Woef gaan kopen en weten jullie waarom ? IK sta erin. Kleine correctie het is niet ik maar mijn familie, nichten, neven, nonkels en tantes en achterneven en achternichten enz enz.. Allemaal Appenzellersennekes. En dat vind ik supertof. Mijn vrouwke had dat gezien in de bibliotheek en zij subito presto naar de krantewinkel. Dus daarstrakjes, het moment suprême, begint ze voor te lezen. Ze had al gezegd dat als er in staat dat je een blaffer bent, tè slim en geen opgever bent dan zijn ze erop. En vriendjes mijn vrouwke lag plat van het lachen bij het lezen want het is nu 300 % duidelijk dat ik een Appenzeller ben. Ik wil jullie een paar woordjes, niet door mij uitgevonden hè, welke in het artikel staan niet onthouden : "ALERT EN INTELLIGENT". Klinkt goed hè. En dan staat er ook nog, want mijn vrouwke heeft het altijd over mijn geblaf maar ze hebben dat zo mooi verwoord in dat artikel, er staat "ze willen steeds in de weer zijn en hun VROLIJKE HELDERE GEBLAF zorgt ervoor dat ze niet vergeten worden". Voilà. Irritant kan dat dus niet zijn hè. Er staat ook nog dat ik héél trouw ben en dat klopt ook. En dan staat er ook nog "kent hij je dan komt hij je al kwispelend tegemoet en springt hij bijna in je nek" Maar dat laatste heb ik nog niet gedaan. Hier ga ik me de komende dagen eens op toeleggen. Want mits de rest allemaal klopte, moet ik aan dit puntje nog werken. Het zal plezant worden dit weekend !

Aan iedereen een heel fijn weekend toegewenst en tot de volgende blogvriendjes !

Een dikke poot van een superfier Sloeberken

6 maart 2010 004_320x240

21:44 Gepost door Sloeberken in Algemeen | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |