09-06-10

Koekoek

Dag allerliefste blogvriendjes,

Het is een tijdje geleden ik weet het maar het is hier al hard werken geweest. Ons tuinhuisje helpen leegmaken, afbreken, alle spulletjes proberen kwijt te geraken. Grote kuis, maar dat is héél vlot gegaan. Mijn vrouwke heeft op het voetpad een tafeltje gezet met spulletjes waar ze vanaf wou en op een groot papier geschreven gratis mee te nemen. Van ALLES zijn we vanaf. Goed hè en die mensen content. Ik had het natuurlijk héél druk met alles in goede banen te leiden. En hoe dikwijls dat het vrouwke en ik naar het containerpark zijn geweest ! Héél lieve mijnheren daar. Ze hielpen mijn vrouwke om alles naar de juiste container te brengen. Op een gegeven moment transporteerden we 300 kg. Het autootje zal vol met schingels :-) en ik op de achterbank. Het vrouwke dacht eerst dat haar autootje niet meer zou willen rijden maar toen had ze de bedenking van bon, het baasje en zijn moeder en dan nog iemand extra erbij en we zijn de 300 kg al voorbij dus ... Het vrouwke is soms héél slim op dat vlak. En nu is het wachten. Ons bouwvergunning hangt uit. Vier papieren aub. Het vrouwke heeft er een fotootje van genomen als bewijs van datum van uithanging. Bij deze het bewijs. Inderdaad 4 papieren. Dat noemen ze dan vereenvoudiging ...

9 juni 009_240x320

Wie dat goesting heeft mag altijd eens langs komen om deze boterham te lezen. En ons Poesieken die heeft ook haar teentjes goed uitgekuist. Ze heeft 1) het vrouwke haar nieuwe tuinstoel9 juni 020_240x320ingepalmd zonder mijn gedacht te vragen en de volgende foto spreekt voor zich. Daar zijn geen woorden voor.
Inderdaad spagettisaus-pikkedief. 

 

9 juni 019_240x320

 

 

 Maaaaaaaaaaar mijn wraak is zoet :

9 juni 014_320x240

 Dag lieve blogvriendjes, tot de volgende keer !

Een allerdikke superlieve poot van Sloeberken.

PS Mijn vrouwke heeft de eerste prijs gewonnen op het blogje van http://wandelhond.skynetblogs.be/ Jammer genoeg hangt er geen kilo pensen aan vast voor mij. Volgende keer beter zeker. Dan bij voorkeur witte. Het is maar dat jullie het al op voorhand weten.

20:26 Gepost door Sloeberken in Algemeen | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

Bjak pens dat delen we niet uit hoor daar draait ons vegetarische maag van rond. Kom maar een gewoon hondenkoekje halen als je eens in de buurt komt.
Nog veel succes met de bouwvergunning.

Gepost door: Vicky en Sammy | 10-06-10

Dag sloeberken, Ja,tis inderdaad lang geleden,maar ik weet ook niet altijd wat te vertellen. En mijn vrouwke vergeet da soms wel eens ook. Jammer,hé!? haha

Tot de volgende,en nen dikke poot van mij!

Gepost door: Elsje en Remy | 10-06-10

amaai 't is precies wel heel druk geweest bij jullie !! Nu is 't hoogst tijd om van het zonneke te genieten hé !!

Gepost door: Miss Poppy & Lily | 11-06-10

Groot gelijk hoor poesie.....laat je niet doen he, die hondjes blaffen dan wel maar bijten niet he.....hahahaah leuk die foto's....
Knuffels van ons drietjes

Gepost door: Martine | 11-06-10

Hey Sloeberke en vrouwke... Ik kom je een dikke knuffel geven, en laat je niet doen door de poes hé, Kelly wil je wel komen helpen hoor!
Lieve groetjes en een fijn weekend toegewenst.

Gepost door: Chris en Kelly | 11-06-10

Leen Bedankt Leen voor de goede steun die ik van jou krijgt,het doet me echt goed. Ik heb wel een heel zware week achter de rug ,hebben ze de chemo verzwaard of heb ik een plaagje erbij gehad ,ik weet het niet maar het is een zware week geweest. IK gaat blij zijn als de chemo achter de rug is.
Groetjes

Gepost door: Jeske | 12-06-10

De commentaren zijn gesloten.