13-06-10

Niet opgeven

Hallo lieve blogvriendjes,

Ik ben graag bij alles bij. Waar mijn vrouwtje gaat, ga ik mee. En nu ze op donderdag- en vrijdagnamiddag vroeger stopt met werken, wat héél fijn is, houdt dit in dat we meer tijd samen doorbrengen. Maar doordat ik niet afgeef, houdt dit in dat ik op een gegeven ogenblik gewoon OP ben. Gisterenavond heb ik dan ook mijn klop gekregen en vandaag. Een voorbeeldje : gisteren is mijn vrouwtje om 6 uur opgestaan. Dan heeft ze de living gekuisd. Ondertussen liep ik in het nat om alles goed in het oog te kunnen houden. Dan zijn we boodschappen gaan doen en naar het park geweest JIEPIE waar ze me geborsteld heeft. Tot hier heb ik nog geen moment mijn oogjes dicht gedaan. Dan is mijn vrouwke voor een uurtje weggeweest naar een begrafenis en toen ze terugkwam stond ik aan het hekken op wacht. Geen oogjes dicht gedaan. En dan ze de tafel beginnen dekken in de living. Dat wil zeggen bezoek en dan ben ik niet te houden. Dan loop ik van aan de venster naar het hekken en terug en terug tot ze daar eindelijk zijn. Dan de inspectie van de handtassen achter koekjes en mee helpen restjes eten. Nog altijd geen oogjes dicht gedaan. Dan gingen ze weg èn wat bleek auto in panne. Iedereen weer binnen en ik in mijn volle element. En dan was het 22 uur en iedereen was weg èn dan ben ik in het zetelke gekropen en kon ik niet meer.

In de Woef staat voor mijn ras "workaholic" maar mijn vrouwke zegt dikwijls tegen mij "jij weet zeker niet hoeveel uren hondjes moeten slapen ?". Maar nu zijn voor mij de boeken toe èn kan ik geen pap meer zeggen.

Slaapwel lieve vriendjes, tot de volgende.

Sloeberken vanuit dromenland

12 juni 005_320x240

 

 

12 juni 006_320x240

21:09 Gepost door Sloeberken in Algemeen | Permalink | Commentaren (10) |  Facebook |

Commentaren

De chef is soms ook eens moe Sloeberke, je bent niet alleen een workaholic, je bent ook een beetje een controlefreak. Die 'ziektes' heeft de hond die hier van ons mag wonen ook. Wreeeeeeeed vermoeiend... we zullen het Poesie eens vragen.

Gepost door: de zwervertjes | 13-06-10

Groot gelijk dat je die tweevoeters blijft controleren ! Geloof me maar ze zijn tot alles in staat, 'k heb 't hier aan de lijve de afgelopen week mogen ondervinden. Alhoewel pfff soms leek 't wel of ze ons echt vergeten waren

Gepost door: Chris, Laika en Chesko | 13-06-10

Ik ben soms ook blij als vrouwtje gaat werken, dan kan ik tenminste een paar uurtjes mijn oogskes toe doen ;-)

Gepost door: Miss Poppy & Lily | 14-06-10

Zo is dat wij hondjes moeten gewoon bijslapen als we de kans hebben niet als er vanalles is te beleven.

Gepost door: Vicky en Sammy | 14-06-10

Hey Sloeberke Wat zie je er inderdaad moe uit, geniet maar lekker onder je dekentje, Kelly zou er zo komen bijliggen hoor! Ze ligt nu op de mat buiten in het zonnetje uit te rusten van haar wandeling deze morgen.
Poot!

Gepost door: Chris en Kelly | 14-06-10

Komaan Sloeberke ... tis tijd om op te staan nu! Ga nu maar een beetje buiten spelen.
Dikke knuffel.

Gepost door: Chris en Kelly | 15-06-10

we komen jullie een leuk weekend toewensen .
dikke knuffel .

Gepost door: roef & oika | 17-06-10

Hey Sloeberke en vrouwke... De dag is hier grijs gestart, hopelijk blijft het droog. Kelly haar ochtendwandeling zit erop, het was rustig op de veldwegen, soms is het een komen en gaan van baasjes met hun huisdier(en). Zit het donkere weer er voor iets tussen?
De week zit er alweer op, weekend staat voor de deur, geniet ervan als het even kan.

Gepost door: Chris en Kelly | 18-06-10

Leen Bedankt voor je steun dat je me geeft. Nu moet ik geen chemo meer hebben ,maar moet wel de 30ste junie naar de nieuwe kliniek in Kortrijk voor een afspraak met de chirurg voor af te spreken waneer hij mij gaat opereren, hier in Waregem doen ze zo geen operatie's En eerlijk gezegd ik ben wat bang, maar ik zit erin en moet erdoor. De dokter zegt wel dat hij mij niet helemaal kan genezen ,maar dat mijn leven er zeker mee gaat verbeteren en verlengen. Dus ik moet de moed erin houden.
Groetjes en een aaitje aan sloeberke en poesie

Gepost door: Jeske | 18-06-10

Bedankt hee voor al je reacties! :-) Jij bent volgens mij een engel die veel mensen steunt! Prachtig!

Gepost door: afa | 18-06-10

De commentaren zijn gesloten.