20-06-10

We zijn weer met veel!

Hallo allerliefste blogvriendjes,

Wat zijn we hier weer met veel thuis want ze zijn er weer. Het vrouwke zegt altijd gelukkiglijk moet ik die allemaal geen eten geven want dan kwam ze niet met 1 karretje toe in de supermarkt. Want zo over de 100 eten geven, reken maar eens uit wat je daar allemaal voor nodig hebt. Maar nu weten jullie nog altijd niet waar ik het over heb hè. Over onze VLEERMUIZEN ! Jawel, ze zijn weer gearriveerd. Eens 22h beginnen ze buiten te vliegen. Ze zijn daar elk jaar om kleintjes te hebben. We zijn die zo eens beginnen tellen maar eens over de 120 zijn we binnen gegaan. Toen onze geburen dat ontdekt hadden, heeft dat heel wat voeten in de aarde gehad. Ik trok mij dat niet aan want die lusten toch mijn brokjes niet maar het baasje wou dat gat dicht doen waar ze uitvlogen. Maar dan had hij wel buiten het vrouwtje gerekend. Ze zijn dan zo eens samen naar een uitzetting geweest over vleermuizen en vanaf dan zijn ze elk jaar welkom. Als het tijd is om de kerstboom op te bergen maakt mijn vrouwke alles klaar. Ze stofzuigt de zolder, legt proper papier voor de strontjes en dan zijn ze welkom.

Wij hebben ook zo een speciaal schildje gekregen van een of ander ministerie. We moeten dat teruggeven als ze niet meer komen maar ik ben van het principe gekregen en gegeven is gekregen en gegeven. Eventjes een fotootje, het hangt links van de deur :

20 juni 009_240x320

En dan nu een beetje vergroot voor die met een brilletje (ik denk toch aan iedereen hè).

 

20 juni 002_320x240

Ik heb al aan mijn vrouwke gevraagd om elk jaar suikerbollen uit te delen. Ik denk dan in eerste instantie aan mezelf want ik zou dat dan voor proeven.  Dat gaat toch zo hè bij een geboorte. Maar mijn vrouwke zegt dat wij het principe van de Brusselaars en Walen invoeren, nl. suikerbollen bij het doopsel. M.a.w. nada, niks, nougatbollen.

Het zal voor een andere keer zijn lieve vriendjes. Maar ik vind er wel iets op. Alle ideeën zijn welkom.

Herfstachtige groetjes van jullie allerliefste Sloeberken van de hele wereld en het heelal.

 

6 maart 2010 004_320x240

 

19:04 Gepost door Sloeberken in Algemeen | Permalink | Commentaren (8) |  Facebook |

Commentaren

Sloeber wat heb jij toch een verstandig vrouwtje.
Vleermuizen brengen geluk. Aan de foto van jou onder je dekentje is te zien dat het waar is. Wij zouden er zo komen bij liggen, maar misschien is Poesie dan jaloers...
En als er nog eens iemand zegt van dat invlieggat toe te metsen, metst zijn gat dan ook maar toe ;))

Groetjes van de zwervertjes

Gepost door: de zwervertjes | 20-06-10

Leuk verhaal! Hey Sloeberke, hou je maar lekker warm hoor, het is frisjes.
Dikke knuffel.

Gepost door: Chris en Kelly | 21-06-10

Amaai vleermuizen da's niet niks. Voor ik hier woonde kregen mijn vrouwtje en Billy last van niet-vliegende muizen en die waren niet zo welkom. Ik denk dat ze hier ook liever geen vliegende muizen zouden hebben, maar chapeau dat er mensen zijn gelijk uw vrouwke, die deze beestje toch verwelkomt.

Gepost door: Isha | 21-06-10

Hee bedankt! Ik heb het artikel gevonden op de web!
http://www.tegenkanker.be/andy_fonteyne_leeft_met_een_hersentumor
Ik heb het gelezen, ik heb ongeveer hetzelfde (afasie), een tumor heb ik gelukkig niet. Groetjes, Afa

Gepost door: afa | 21-06-10

Heel mooi van jullie want de plaatsjes waar die vleermuizen terecht kunnen worden beperkt, geen gaten meer in de moderne woningen, leuk hoor hier zien we 's avonds ook vaak vleermuizen vliegen, die zullen hier van de boerderijen komen denk ik.

Gepost door: Vicky en Sammy | 22-06-10

Hey Sloeberke Kom maar onder dat dekentje uit, het is veel te warm nu.
We komen je even een dikke knuffel geven, see you!

Gepost door: Chris en Kelly | 23-06-10

Leen Ik heb gisteren goed nieuws gekregen van de dokter die mij gaat opereren, Hij zegde dat hij dat nooit durfde dromen toen hij voor de eerste maal de foto's van mijn leveruitzaaiingen zag .Maar nu zei hij zelf van mij te genezen dat woord klonk als goud in mijn oren, Ik heb er hoop op en zal nu nog trachten drie weken te profiteren voor ik binnen moet. Ik moet de zondag de 25 ste om twee uur binnen gaan om mij de maandag de 26 ste te opereren in de voormiddag , voor mij moet hij nog twee kleine ingrepen doe zei hij.Want zo een operatie lijk die van mij doet hij maar ene op een dag en neemt er alle tijd voor.Ik dank u ook heel erg voor de berichtjes dat ge telkens op mijn blog plaatst dat doet me echt goed.
Groetjes

Gepost door: Jeske | 01-07-10

Dag Leen,

Hoe gaat het met jullie?
Op je laatste postje kan ik niet meer reageren, het is 'afgesloten', dus neem ik het vorige in de hoop dat je het te zien krijgt.

Sinds de platformwissel van skynetblogs zijn bijna al de contacten weggevallen.
Het dagelijks bezoek aan de categorieën is weggevallen omdat ze er niet meer waren. Na maanden zijn de categorieën er terug, maar de ik zie nog weinig bekenden.

Wij - de zwervertjes en ik - hopen dat alles goed gaat met jullie.

Lieve groeten van ons allemaal,

janin en de zwervertjes

Gepost door: janin | 11-12-10

De commentaren zijn gesloten.