18-12-10

Dag vriendjes allemaal

Hier ben ik nog eens. Héél lang geleden ik weet het maar met het wegvallen van die categorieën was mijn vrouwke helemaal paraplu. Hopelijk gaat alles goed met jullie, mijn vrouwke begint de blogjes weer regelmatig te lezen. Met mij gaat het ietsje minder. Ik ben aan mijn laatste daagjes, weekjes, max. 3 maandjes begonnen hier op de aardbol. Gisteren heeft mijn vrouwke het zware verdikt gekregen dat ik een tumor heb in de lever en dat ik aan het bloeden ben binnenin en daar is niets aan te doen. Opereren kan niet want dan zou ik erin blijven. Mijn vrouwtje is héél verdrietig. Maar vandaag had ik een goede dag, ik heb goed gegeten, een klein beetje gewandeld en met mijn balletje gespeeld. Het vrouwke legt soms haar handjes op mijn buik en roept dan STOP je weet maar nooit dat ze daar binnen aan het luisteren zijn. We zullen wel zien. We nemen dag per dag. Het vrouwke is gisteren lekker bij mij blijven slapen. Dat was fijn. Ze gaat hier nog een mooi fotootje van mij op zetten zie waar ze vindt dat ik er gelukkig uit zie en ze hoopt dat ze het goed gedaan heeft en dan bekijk ik haar met mijn trouwe oogjes en zeg ik "maar natuurlijk wel". Dag lieve vriendjes, misschien tot de volgende ik weet het niet. Hou jullie goed.

Sloeberken

december 2010 008.JPG 

17:36 Gepost door Sloeberken | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Dag Sloeberke,

Dat is lang geleden, we zijn heel blij om van jou iets te lezen.
Maar wat is dat schrikken, we zijn er allemaal ondersteboven van.
Venteke toch, niet te geloven. Er rollen hier traantjes...

Wij hopen dat je nog zolang mogelijk zonder pijn blijft en kan genieten van de tijd die je hebt, samen met je vrouwtje en de poesjes.

Lief, trouw Sloeberke, we zijn in gedachten bij jullie. Niet zolang meer wegblijven hé, laat nog eens iets weten.

Een dikke, dikke knuffel en pootje van ons allemaal.
Sterkte Leen.

Gepost door: janin en de zwervertjes | 18-12-10

Eerst was ik blij dat je terug in blogland was, maar toen ik je postje las, werd ik heel triest ... Hopelijk mag je nog lang bij je vrouwtje blijven en misschien helpt het wel als je vrouwtje stop zegt tegen dat ding daar in je buikje !!
Dikke knuffel van ons allemaal !!!

Gepost door: Miss Poppy & Lily | 19-12-10

Dat is heel triest nieuws, Sloeberken. Ik hoop dat je nog lang bij je vrouwtje kunt blijven, dan wel zonder pijn. Samen genieten van de tijd die je nog krijgt. Ik denk
aan jullie. Superdikke knuffel !!!

Gepost door: Anne | 20-12-10

oei , sloeberken , dat is wel even schrikken hoor !!!!

we hopen dat je nog lang bij je vrouwtje mag blijven en ja zeker zonder pijn , want dat is niet leuk .

veel moed hé !!!!
dikke knuffel van ons .

Gepost door: roef & oika | 21-12-10

De commentaren zijn gesloten.