24-12-10

Dag lieve mensen en diertjes,

Bedankt voor jullie lieve reacties en steun. Dat doet echt deugd. Sloeberken is op 20 december om 22h20 overleden. Om 21 h heeft ze nog met haar balletje gespeeld maar om 22 h werd ze plots onrustig en om 22h20 is ze overleden. Het is heel snel gegaan. Ik had gehoopt om nog een paar extra dagen samen te hebben, maar het heeft niet mogen zijn. Maar afgelopen weekend en maandag hebben we heel intens genoten en dat was goed. Ze heeft lekker stoofvlees gegeten met frietjes, speciaal voor haar gemaakt, ze was daar zot van. De periode daarna is moeilijk, héél moeilijk, maar ik had haar voor geen geld willen missen. En al die mooie herinneringen nemen ze me gewoon niet meer af. En nu zien we wel wat er komt. Eén ding staat vast, wat ben ik met een zetel zonder haartjes in. Dat hoort gewoon niet bij mij. Ik denk dat ik een ander diertje een mooie thuis zal geven en dan heb ik opnieuw een wandelgenootje om fijne wandelingen mee te maken in de velden.

Ik ben opnieuw het boek van "Marley en ik" aan het lezen. Nu kan ik dat opnieuw aan, anders is het einde altijd moeilijk en dat vind ik nu een mooie anekdote :"het is ongelooflijk om van een hond te houden. Daarbij vergeleken lijken onze relaties met mensen zo saai als een bord pap".

Ik wens jullie allen een fijne Kerst en een mooi eindejaar en als afsluiter nog een fotootje van mijn lieve meid.

Warme en lieve groetjes,

Leen

20 DECEMBER 038.JPG

20:07 Gepost door Sloeberken | Permalink | Commentaren (11) |  Facebook |

21-12-10

In memorandum Sloeberken 01/01/1999 - 20/12/2010

P21-12-10_15.56.JPG20 DECEMBER 014.JPG

 

P21-12-10_15.57.JPG

Dag super lieve meid, mijn maatje.

Wat zal ik je missen !

Maar waar je ook bent, niet bang zijn, ik ben bij jou.

Je vrouwtje Leen

 

 

 

14:07 Gepost door Sloeberken | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

18-12-10

Dag vriendjes allemaal

Hier ben ik nog eens. Héél lang geleden ik weet het maar met het wegvallen van die categorieën was mijn vrouwke helemaal paraplu. Hopelijk gaat alles goed met jullie, mijn vrouwke begint de blogjes weer regelmatig te lezen. Met mij gaat het ietsje minder. Ik ben aan mijn laatste daagjes, weekjes, max. 3 maandjes begonnen hier op de aardbol. Gisteren heeft mijn vrouwke het zware verdikt gekregen dat ik een tumor heb in de lever en dat ik aan het bloeden ben binnenin en daar is niets aan te doen. Opereren kan niet want dan zou ik erin blijven. Mijn vrouwtje is héél verdrietig. Maar vandaag had ik een goede dag, ik heb goed gegeten, een klein beetje gewandeld en met mijn balletje gespeeld. Het vrouwke legt soms haar handjes op mijn buik en roept dan STOP je weet maar nooit dat ze daar binnen aan het luisteren zijn. We zullen wel zien. We nemen dag per dag. Het vrouwke is gisteren lekker bij mij blijven slapen. Dat was fijn. Ze gaat hier nog een mooi fotootje van mij op zetten zie waar ze vindt dat ik er gelukkig uit zie en ze hoopt dat ze het goed gedaan heeft en dan bekijk ik haar met mijn trouwe oogjes en zeg ik "maar natuurlijk wel". Dag lieve vriendjes, misschien tot de volgende ik weet het niet. Hou jullie goed.

Sloeberken

december 2010 008.JPG 

17:36 Gepost door Sloeberken | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |